Filorga förgyller herrgården för gästerna

En herrgård kan användas till mycket, men många som har en herrgård i sin ägo använder den för att hyra ut den till privatpersoner och företag. Herrgården kan bland annat användas som hotell, för konferenser, B&B med mera. Genom att sätta lite guldkant på tillvaron blir vistelsen på herrgården ännu mer givande för gästerna.

Gör det där lilla extra för gästerna

Många lyckade och framgångsrika företag har en framgångsrik verksamhet just för att de gör det där lilla extra för kunderna. Vad ”det där lilla extra” egentligen är för något är väldigt olika och beror helt på vilken verksamhet det handlar om. Om man däremot bedriver hotellverksamhet genom sin herrgård, kan det bland annat innebära att ge gästerna något som de inte räknar med, men som de ändå blir väldigt glada av att få. Exempel på det kan vara att addera några exklusiva badrumsartiklar på hotellrummet såsom produkter från märket Filorga och låta gästerna få omge sig med lyx under vistelsen. Filorga har många olika hudvårdsprodukter som passar både män och kvinnor.

Ett annat sätt att skapa guldkant för gästerna är genom att bemöta dem med extra bra kundservice. Om de har något att klaga över kan man se till att alltid göra sitt bästa för att behaga gästerna så att de ska trivas bättre. Oftast är det bemötandet som många värderar när de är gäster/kunder/besökare, framförallt när problem uppstår. Utöver det är det viktigt att få gästerna att känna sig speciella på olika sätt. De ska känna att det är tack vare dem som verksamheten kan fungera och att det läggs mycket tid och energi åt att få gästerna att trivas och känna sig välkomna. Det kan bland annat innebära att lokalerna ska vara rena och fräscha, att det alltid ska finnas toapapper och andra nödvändigheter på rummen samt att de får den service de kan förvänta sig – och helst lite till.

Author

root@localhost.localhost

Herrgårdsweekend

mars 3, 2022